Nye funktioner og nyt design

Den 13. marts får din app en opdatering. En opdatering der byder på et nyt design, nye funktioner og ny navigation. Men bare rolig – du kan stadig det samme som før og det er lige så sikkert. Vi har bare tilføjet nogle flere ting.

Du får den nye app ved en simpel opdatering.

Hvorfor opdaterer vi appen?

Vores ambition er at hjælpe og lære brugeren om sunde pengevaner og give dem en bedre forståelse for digitale penge. Finansiel mistrivsel fylder mere og mere, og vi føler derfor der ligger et endnu større ansvar på vores skuldre, og den udfordring tager vi gerne. Med denne opdatering gør vi klar til endnu flere lærende elementer der kan sikre vores ambition.

Med opdateringen går vi et stort skridt i den ønskede retning, og vi håber du vil tage godt imod den nye app.

Hvordan ser den nye app ud?

Vi har flyttet lidt rundt i din app og givet den et nyt design. Farverne er stadig de samme, men designet er nyt. Du kan stadig overføre, modtage og anmode om penge – præcis som du plejer – og også stadig oprette opgaver, opsparingsmål og pengegaver.

Nu tilpasser appen sig alderen på brugeren, og brugerne vil have forskellige funktioner herefter.

Vi ved godt, at det måske kræver lidt tilvænning, så vi har lavet en oversigt til dig, og en kort beskrivelse af de nye funktioner nedenfor.

Hvad er nyt?

Du kan stadig alt det du kunne før i appen. Nu er der bare endnu flere muligheder.

Indhold?

Sprog og indhold tilpasser sig alderen på brugeren, og betyder at du som 7-, 13- eller 17 år ikke længere ser det samme i appen.

Finansiel forståelse – mere indsigt

Vores mission er at give børn og unge en sjov og nem måde at få indarbejdet sunde pengevaner og bedre pengeforståelse. Derfor er der indarbejdet flere lærende elementer der kan hjælpe med dette f.eks. nye infobeskeder til brugeren og en forklaring på, hvor mange penge der er gået ind, gået ud og er tilbage på kontoen.

Faste opgaver – sæt opgaverne i system

Der kan nu oprettes faste opgaver, og det er muligt at se om opgaven er gentagende eller enkeltstående.

Opsparingsmål – sæt mål på dine drømme og løb efter dem

Nu kan du sætte et mål for, hvornår du ønsker at opfylde dit mål. Enten ved at sætte en slutdato for købet eller ved at angive et fast beløb der overføres til opsparingen. Appen hjælper med at udregne, hvor lang tid eller hvor mange penge der skal indsættes på opsparingen for at du når dit mål.

Infotekster – hvordan står det egentlig til?

Fremover modtager brugeren beskeder på forsiden af appen. Beskederne kan være forbundet med handlinger eller blot være indsigter ud fra forbrug f.eks. accept af anmodninger om penge fra dit barn, belønning for opnået opsparingsmål, mere opsparing osv.

Huskere – hvem skylder hvem penge

Med Huskere kan du holde styr på, hvem der skylder hvem penge. Altså på de penge du har lånt af andre eller penge dine venner/forældre skylder dig.

Streakscore

Streakscoren tæller op på antal dage i træk den unge er logget på appen. Formålet med streakscoren er, at hjælpe den unge med at holde øje med sin økonomi, opgaver, huskere og opsparingsmål. Med andre ord at få en sund vane med at holde øje med sin økonomi.